Detailed Notes on کبد چرب
Wiki Article
کبد چرب درجهی ۴ یا همان سیروز کبدی، علایمی مشابه با حالتهای قبلی دارد و فرد مبتلا ممکن است دچار کاهش وزن، بیاشتهایی، ضعف، خارش، زردی پوست و دیگر موارد شود.
در عوض مصرف روغن زیتون، ماهی، سبزیجات، غلات، دانهها و به طور کلی غذاهای حاوی آنتی اکسیدان و فیبر برای این بیماران مفید است.
علایم کبد چرب درجه ۲ نسبت به درجه ۱ محسوستر بوده و سریعتر خود را نشان میدهند. مصرف مشروبات الکلی میتواند یکی از عوامل مبتلا به کبد چرب درجه ۲ باشد.
این مرحله، شدیدترین حالت کبد چرب است. در این حالت، حجم بافتهای زخمی بیشتر شده و کبد دچار مچالهگی و تورم خواهد شد. به این شرایط، سیروز کبدی گفته میشود. معمولا سیروز کبدی بعد از سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی اتفاق میافتد. در مواردی مشاهده شده که افراد مبتلا به سیروز کبدی دچار دیابت نوع ۲ هم هستند.
غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش میدهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.
همچنین مواد غذایی زیر را میتوانید به برنامه رژیمی خود اضافه کنید:
از آنجا که بیماری کبد چرب خصوصا در گرید ۱ اغلب علائمی ندارد، معمولا به صورت اتفاقی در آزمایش خون تشخیص داده میشود. سطح بالای آنزیمهای کبدی در آزمایش خون، ممکن است یکی از اولین نشانهها باشد.
۴ ترورریست در روسیه دستگیر شدند
این نوع میوهها غنی از آنتی اکسیدان است و کبد را ترمیم میکند. برای دفع چربی از سلولهای کبد، از انواع توتها استفاده کنید.
کبد هم که به فرایند کنترل چربی و قند کمک میکند، دچار استهلاک شده و چربی اضافی را در سلولهای خود ذخیره میکند.
متاسفانه، آب میوه ها تمام خواص و فواید میوه کامل را ندارند، برخی پا را فراتر نهاده و می گویند آن ها به ناسالمی آب میوه های آماده در فروشگاه ها هستند، ولی نظر من اینگونه نیست ولی حقیقت این است که بیشتر فوایدی که با خوردن میوه کبد چرب طوطی برزیلی کامل به دست می آید، در آب میوه ناپدید می شود.
لازم است برای کاهش وزن آهسته اما پیوسته از یک رژیم لاغری متعادل پیروی شود. کاهش وزن سریع، میتواند بیماری کبد چرب را به سوی وضعیت بدتری سوق دهد. پزشکان اغلب رژیم غذایی مدیترانهای را توصیه میکنند که سرشار از سبزیجات، میوهها و چربیهای خوب است.
از مصرف قندهای مصنوعی، شیرینی و نانهای صنعتی دوری کنید.
فرق اندوسکوپی با اندوسونوگرافی : کاربرد،مزایا وعوارض اندوسکوپی یک روش غیر جراحی است که برای مشاهده اعضای داخلی بدن مورد استفاده قرار